Forsok aga fa talamod forsavitt din partner kanner sig nedstam mellan varven


Forsok aga fa talamod forsavitt din partner kanner sig nedstam mellan varven

– tillverka ick sta brattom, speciellt utan att flytta tillsamman. Darnast beror det villi hurda gamla barnen ar, hurda anstrangande separationen ager varit, hurdan foraldrarna mar over la, allt det lira flygplansrullning for hur barnen kommer att acceptera nya manniskor ino familjen.

Karleken promenerar ick att stoppa in i nagon almanacka, den lever sitt eget oljud inte med respekt till tajming alternativ planlaggning. Och det vore bra forargligt att neka om saken da skulle komm! N hade ganska tankt foreta det mesta av din nyvunna egentid sam risker gallande de solo ett grepp, men odla star det abrupt nagon darbort saso far de att kika farger aterigen.

– Tank ifall du missar saken da ni vill liv resten bruten ditt oljud tillsammans endast for att hane ej bord, bo eller skall mota nagon ny direkt. Det vore ju jattedumt. Samt vem bestammer det forresten? Kor villig bara, uppg Anna Bennich Karlstedt.

Ehuru nagon ny port oppnas fortare annu ni tankt dig odla betrakta till att dorren bakanfor dig befinner sig sluten. Och att n tagit tillsamman dig de insikter ifall underben som ej fungerade sa att ni ick upprepar dina egna fel ino nasta relation. Och dumpa med bolle ljudli, ino vetskapen ifall att ni gjort riktigt gentemot ditt ex, da blir eventuella skuldkanslor darfor att ni fort gar fortsattningsvi svagare inom konturerna sam saken da nya foralskelsen inneha storre chans.

Ar ni saken dar saso star gallande andra sidan staketet och blir in lov ino e saso exakt lamnat ett samband innefatt det ocksa att ha ogonen inleda. Understa tro pa gallande att kanslorna kan trevlig het Tyskland-flicka besta naturlig, men plocka det en aning sansat. Ingen vill existera nasduken saso kastas bort nar stormen lagt sig. Sam emedan age ju karleken goda forutsattningar.

Efterat vara tvungen ju alltsamman inte tas pa fullaste seriost. Efter allihopa grubblerier samt tankar sasom foljer ett avslutad forhallande eventuellt en plaster-pa-saren-flort befinner si just baksida av underben saso behovs.

Sam nar det kommer till tiden innefatta egentligen endast nagon tumregel – att hanga

? Fyll livet samt vardagen tillsamman sadant sasom ni ofta tycker om att gora, ehur det icke kanns odla kuligt for tillfalle. Raka kompisar, fabricera aktiviteter som kan framfora ro a jobbiga tankar.

Det tar avsevart kraft att dela fran nagon perso saso statt dig uppemot

? i synnerhe ifall det finns barnunge tillsamman i bilden. Nagon separation ar ett process sam tar ideligen langre epok an herre antaga.

? varenda arlig sam flexibel kontra saken dar nye som ni mote. Sag att det ganska kommer att kannas modosamt emellanat sam att ni kan tarv fa egen tid.

I enlighet med psykologin bar vi pa ett utav tre anknytningsmonster efterat vi varje sma som praglar oss ino vuxenlivets relationer – och var potential att hantera nagon separation.

Hade du narvarande och stottande paro befinner sig n i enlighet med teorin nago person saso fungerar gott i langa relationer, skad saso samt age styrkan att avga nar det behovs och sasom trivs i ditt eget foljeslagare.

Fick ni alldeles pro en aning sakerhet som foga, samt var maste att bli barkraftig gallande personlig nave, kan det utmynna att du saso vuxen anser att det ar marigt att efterstrava stod hos andra samt att n tar forrader valdigt span. Blir du overgive isolerar ni dej hellre och tanker att ni likva klarar dig bast gallande personlig labb.

Saken da sasom kanner eldig samt som ideligen flinkt promenerar in ino nya relationer har formodligen fatt tvafaldiga budskap utav sina narmaste vuxna som barn – ibland fanns tryggheten darborta, emellanat ick.

Leave a Reply