Ingen forstod jag samt vara relationer. Jag tankte tillracklig…


Ingen forstod jag samt vara relationer. Jag tankte tillracklig…

Skad jag hade bestamt inga medel darfor at enda dra jag at persone sasom var likadan mina paro kungen en alternativ ovrig taktik, eller dar relationen blev nedbrytand.

Kar kan gott icke selektera vem kar blir foralskad i heller, argumenterade jag. Sjalv endast befinner sig sahar, sa mig. Jag kan inte assist det, tankte mig.

Skad det befinner si genomforbar sam man kan riktig verka odla oerhord jatte- kungen sig solo. Karl kan sannerligen det, sam det mesta befinner si genomforbart att passa samt justera och anordna sam trixa tillsamman, det befinner sig det sasom utfor oss persone odla fantastiskt haftiga sam coola.

Mi sager inte att det befinner si enkel gallande nagot takti, det ar marigt, tufft sam traligt sam kraver folksamling kneg sam fajt. Skada det ar det vart, tusen ganger forsavit. Sam mig kanner till att det befinner si lattare att vara over ino kaoset, forut det ar jobbigt samt astadkommer vark, men karl kanner till i alla fall va man tillat. Hane antaga att man inneha beharskning. Det befinner si bra massor lattare temporart att hejd i det an att kapituler ut gallande en alldeles pur livsresa darbort man vara tvungen syna sig solo, kartlagga, forsoka omarbeta sam foreta massa laskiga grejer sasom meddela forsavitt ens innersta emotione till exempel.

Pro undertecknad kom nagon vandpunkt nar uppsyn frande samt mig pratade forsavitt hans forhallande mot sin tje. De hade varit sallskap i bara nagra manader sam det var helt rora oupphorligen, dom brakade och brakade bot natterna, hon tog narkotik, madde illa psykiskt sam var sotis och kontrollerande. Mig fragade honom om han varenda foralska inom henne och han sa att jada, det befinner sig mig andock ej nar hon haller pa sahar, jag gitter inte med det har namligen. Jag ids ej grala.

Jag befinner si kass och kommer aldrig klaffa innehava en gedigen relation mot en person, kande jag

Sjalv satt och plikt sett ut sasom ett levande fragetecken? ”Vad avser n icke foralskad nar hon haller pa sahar? Emeda blir karl ju cirka mer kar? Emeda blir kar ju besatt? Nar det befinner sig brak kanner herre ju fortfarande tydligare att AVGA MIG ICKE. Da vill herre ju slass an mer? Ids inte gruff? Vad avse n? Ja det befinner si klart att det befinner sig anstrangande men vada id inte? Hur kan man ick idas? ”

Odl snurrade mina tankar nar sjalv krafti dar, mig kunde inte relatera till honom overhuvudtaget samt sannerligen ick mot hans emotioner.

Det ar ju enbart att greppa sig upp dagen efter samt bege sig till skolan alternativ knoga

Skada mig funderade gallande det darbort ino timmar, diskuterade det tillsamman kompisar, arg sam vande villi va sasom var vettigt. Sam sjalv forstod att det ej befinner si rimligt att sta ut med stora dramatiska dispyt dar nagon befinner sig gemen mot en, det befinner sig icke rimligt att snyfta sig genom bota natter inom veckor inom streck darfor at en befinner sig dum. Sjalv ska ick idas det, ehuru sjalv astadkommer det odla vara tvungen sjalv placera nago barriar fore det kommer dit, stav grimas egna skull. Sjalv vill ick ha det sahar aven om mig gitter. fler anvГ¤ndbara tips Jag vill ma finemang, jag vill hava det duktig, sjalv vill deltaga folk sasom befinner si snalla samt astadkomme jag smakligt. Mig hade nog trott att san dare hanforelse (som jag kallade det) var e tecken villi starkare karlek annu do sasom ej brakade odla vanligtvis och hade det lugnare. Mi tankte att mi verkligen alsklin mina kompisar sa det gjorde vark – det varenda foljaktligen jag inte kunde lamna do nar de var elaka mot jag. ick att mig fortjanade battre, pro sjalv hade inte blivit lard det hemma. Mig vart erfaren att mig blev behandlad illa odl jag fortsatte att medgiva mej sjalv bliva det utav alla andra. Det var ett himla uppvaknande samt en vagskal stav mig nar mi fick lyssna p min polare glosa.

Leave a Reply